Vélemények a Natur Ételbárról – 1. rész

Mit mondanak rólunk vendégeink? Megkérdeztük!

Rátkai Tamás vagyok 30 éves.

Röviden – Imádok enni. 😀

Viszont az elmúlt picit több, mint fél év nálam sajnos elég rossz irányba ment táplálkozás terén. Saját vállalkozásba kezdtem, ami az első hónapokban rengeteg többlet munkával járt, emiatt nem tudtam megfelelő figyelmet fordítani a minőségi ételekre és gyakran késő esti pizzázással zárult a nap. A megnövekedett munka mennyiség miatt felhagytam a rendszeres mozgással is és mivel alapvetően gép melletti munkát végzek, ez bizony meg is látszott rajtam, 93 kg-ról 106 kg-ra mentem fel fél év alatt.

Szerencsére mostanra már beállt a rend és újra tudok időt fordítani a mozgásra, de a táplálkozás a korábbi időszak miatt még nem igazán jött rendbe. Ezért úgy döntöttem, hogy mostantól maximális figyelem mellett, csakis minőségi ételeket fogok enni, ami miatt a vacsorát a Natur Ételbárból fogom beszerezni, bízva abban, hogy így hamarabb elérem a régi formám. 😀

Turmix

Datolyás máktej

Ez a turmix valami isteni. Nagyon kellemes volt elfogyasztani az ebéd mellé. Nem gondoltam volna, hogy a datolya és a máktej így passzol egymás mellé. Igazából még nem is ittam ehhez hasonlót, szóval nem is tudom mire számítottam. 😀

Leves

Vegyes gyümölcs

A leves a rengeteg turmix miatt most kihagytam, mert úgy éreztem így is eléggé el fog telíteni a főétel és szerettem volna helyet hagyni inkább a desszertnek.

Főétel

Itt 3 pici adagot kértem.

Cukkini spagetti “sajt” mártással

Nem szeretem a cukkinit, de meglepetésemre ez finom volt. Mikor elkezdtem enni, rögtön az jutott eszembe, hogy ezzel hogyan fogom kibírni az éjszakát, mert sokkal nagyobb mennyiséghez és nagyobb szénhidrát bevitelhez vagyok szokva. De magával az étellel semmi kifogásom nem volt és a rajta lévő “sajt” mártás is nagyon finom volt.

Répa főzelék, “fasírt” golyóval

A különleges fasírt nagyon ízletes volt a répát pedig szeretem. Sajnos a répa főzelék nekem túl intezív ízt adott, ami annyira nem jött be, de ettől függetlenül könnyedén eltudtam fogyasztani.

Kréker

A krékerek nagyon finomak, kettő fajtát is kóstoltam, de sajnos a nevüket nem jegyeztem meg. Főétel mellé szuper ropogtatni való.

Meglepetésemre a fenti dolgok elfogyasztása után erős jóllakottság érzésem lett, ezért a harmadik kis adagot meg sem ettem.

“Körözöttel” töltött paradicsom salátaágyon

Ez estére maradt és kiválóan kiegészítette a sült csirkét és a főtt rizst. Nagyon finom volt még annak ellenére is, hogy nem vagyok oda a körözöttért. Úgy néz ki, hogy mindig lesznek ilyen pozitív csalódásaim, ha itt eszem. A paradicsom mellé adott saláta nagyon friss és kellemes volt, nekem bejött.

Desszert

Prémium csokitorta

Meg van az előnye, ha az ember felmegy és ott fogyasztja az ételt a Naturba a helyszínen, mert akkor a desszert közül jobban tud választani. Ez volt az utolsó szelet prémium csoki a hűtőben, szóval gondoltam, hogy biztos jó lehet. Azt ajánlom, hogy ha ez van a kínálatba és valaki szereti a csokit, akkor ki ne hagyja. Ez a cucc valami fenomenális. Próbáltam minél lassabban enni, hogy tovább tartson, de sajnos elfogyott és mivel nem volt több a Timiéknél, ezért sajnos nem tudtam belőle otthonra vinni, pedig nagyon jól jött volna. 😀

Összegzés

A mai menü, nagyon meglepett. Nem gondoltam volna, hogy annak ellenére, hogy előző este vacsorára ettem a menüt és korgó gyomorral ébredtem, simán kifog rajtam a főétel. A répafőzeléken kívül minden nagyon finom volt. Igazából az sem volt rossz, csak nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet. Az étkezés végén pedig a desszert mindent vitt.

Röviden: Szuper volt.